Svogūnų apkepas. Salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Svogūnų apkepas. Salotos


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1684 kcal

500 g svogūnų,
2 šaukštai sviesto,
1/2 l pieno,
2 šaukštai bulvių krakmolo,
3 kiaušiniai,
druskos.

S a l o t o m s:
500 g pomidorų,
2 obuoliai,
1 agurkas,
1/2 stiklinės grietinės,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir patroškinkite, užpylus šiek tiek vandens. Kai suminkštės, supilkite į koštuvą, nuvarvinkite. Sviestą ištrinkite su tryniais, supilkite krakmolą, pieną ir druską. Atsargiai įmaišykite išplaktus baltymus. Svogūnus sudėkite į riebalais išteptą indą, užpilkite paruošta tešla ir kepkite 30 min.

S a l o t o m s pomidorus supjaustykite griežinėliais, agurką ir obuolius stambiai sutarkuokite, pasūdykite. Į lėkštę sudėkite pomidorus, o ant jų-krūvelėmis agurkus su obuoliais, pabarstykite pipirais ir užpilkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668