Petražolių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Petražolių sriuba


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1770 kcal

500 g kaulų,
200 g prieskoninių daržovių (morkų, svogūnų, porų, salierų),
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
2 šaukštai petražolių,
2 bandelės,
druskos.


GAMINIMAS:

Iš kaulų ir prieskoninių daržovių išvirkite sultinį. Paspirginkite miltus su 1 šaukštu sviesto ir supilkite perkoštą sultinį. Sriubą pasūdykite ir įberkite smulkiai supjaustytų petražolių. Bandeles supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su likusiu sviestu. Skrebučius paduokite su sriuba.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668