Troškintos voveraitės su skryliais ir pomidorų bei agurkų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos voveraitės su skryliais ir pomidorų bei agurkų salotos


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2605 kcal

2 l voveraičių,
2 šaukštai sviesto,
400 g lakštinių ar skrylių,
druskos,
kmynų,
svogūnų.

S a l o t o m s:
2 pomidorai,
2 obuoliai,
1 raugintas agurkas,
1 svogūnas,
1/2 stiklinės grietinės,
1 šaukštelis garstyčių,
druskos.


GAMINIMAS:

Grybus nuvalykite, gerai nuplaukite ir supjaustykite. Svogūną pakepinkite svieste, sudėkite grybus, kmynus, druską ir uždengus troškinkite 15 minučių. Atskirai išvirkite skrylius. Patiekiant nusunktus skrylius sumaišykite su ištroškintais grybais.

S a l o t o m s pomidorus, obuolius ir raugintą agurką supjaustykite plonais griežinėliais, susluoksniuokite ir apibarstykite smulkiai supjaustytais svogūnais bei druska. Grietinę suplakite su šaukšteliu garstyčių ir užpilkite ant salotų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668