Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai


INGREDIENTAI:

1/2l. rūgusio pieno,
100 g grietinės,
100 g cukraus,
vanilės ir kitokių kvapiųjų prieskonių,
1 kupinas šaukštas želatinos,
1/2 stiklinės vandens želatinai ištirpdyti),
1/2 stiklinės uogienės.


GAMINIMAS:

Želatina emaliuotame dubenėlyje užpilama atšaldytu virintu vandeniu ir palaikoma 2 val. Paskui statoma ant puodo su verdančiu vandeniu ir maišant ištirpdoma. Rūgusis pienas, grietinė, cukrus ir prieskoniai dubenyje sukami, kol pasidarys vientisa tiršta tyrelė. Į ją iš lengvo pilama ištirpdyta želatina ir gerai išsukama. Kad būtų gražesnė spalva, galima įdėti deginto cukraus. Masė sukrečiama į formą ar mažus indelius ir užšaldoma. Patiekiant ant kiekvienos porcijos arba ant išverstų iš formos drebučių užpilama uogienės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668