Pyragas su moliūgų uogiene receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su moliūgų uogiene


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
150 g minkšto sviesto,
šaukštas cukraus,
250 g miltų,
kiaušinis.

Į d a r u i:
stiklinė moliūgų tyrės su apelsinais.


GAMINIMAS:

Iš minkšto sviesto, cukraus, miltų, druskos ir kiaušinio užminkykite tešlą, suvyniokite ją į plėvelę ir mažiausiai valandą laikykite šaldytuve. Iš atvėsusios tešlos iškočiokite apystorį lakštą, kolkite jį į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą, subadykite šakute, užtieskite kepimo popieriumi, ant viršaus paberkite kavos pupelių ar žirnių, kad tešla kepdama nepakiltų.

Tešlą kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 min., kol gražiai pagels. Tada nuimkite kepimo popierių, sukrėskite moliūgų tyrę ir kepkite dar 15 min. Galite tiekti su plakta grietinėle ar šviežiais vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668