Troškinti moliūgai su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti moliūgai su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

200 g vištienos filė,
gabalėlis imbiero,
raudonasis svogūnas,
100 g pievagrybių,
0,5 kg moliūgo,
žaliosios citrinos sultys,
šaukštelis kario,
400 g nesaldinto kokosų pieno,
pagal skonį vištienos prieskonių,
druskos,
pipirų,
cukraus,
saujelė kapotų petražolių lapelių,
3 šaukštai aliejaus.


GAMINIMAS:

Moliūgą nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite dailiais griežinėliais. Nuplautą ir nusausintą vištieną supjaustykite juostelėmis, įtrinkite vištienos prieskoniais. Imbierą, svogūną ir pievagrybius nulupkite. Imbierą sutarkuokite, svogūną ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais.

2 šaukštus aliejaus įkaitinkite gilioje keptuvėje, suberkite svogūnus, grybus, imbierą, moliūgą ir 5 minutes pakepinkite. Baigdami kepti pagardinkite kariu ir išgriebkite kiaurasamčiu. Nuo daržovių likusiame aliejuje apkepkite vištienos juosteles, supilkite kokosų pieną ir 15 minučių troškinkite neuždengtoje keptuvėje.

Sukrėskite moliūgų ir grybų masę ir troškinkite dar 10 minučių. Baigiantį kepti troškinį pasūdinkite, pagardinkite pipirais, cukrumi, supilkite žaliosios citrinos sultis ir petražoles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668