200 g vištienos filė,
gabalėlis imbiero,
raudonasis svogūnas,
100 g pievagrybių,
0,5 kg moliūgo,
žaliosios citrinos sultys,
šaukštelis kario,
400 g nesaldinto kokosų pieno,
pagal skonį vištienos prieskonių,
druskos,
pipirų,
cukraus,
saujelė kapotų petražolių lapelių,
3 šaukštai aliejaus.
GAMINIMAS:
Moliūgą nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite dailiais griežinėliais. Nuplautą ir nusausintą vištieną supjaustykite juostelėmis, įtrinkite vištienos prieskoniais. Imbierą, svogūną ir pievagrybius nulupkite. Imbierą sutarkuokite, svogūną ir pievagrybius supjaustykite griežinėliais.
2 šaukštus aliejaus įkaitinkite gilioje keptuvėje, suberkite svogūnus, grybus, imbierą, moliūgą ir 5 minutes pakepinkite. Baigdami kepti pagardinkite kariu ir išgriebkite kiaurasamčiu. Nuo daržovių likusiame aliejuje apkepkite vištienos juosteles, supilkite kokosų pieną ir 15 minučių troškinkite neuždengtoje keptuvėje.
Sukrėskite moliūgų ir grybų masę ir troškinkite dar 10 minučių. Baigiantį kepti troškinį pasūdinkite, pagardinkite pipirais, cukrumi, supilkite žaliosios citrinos sultis ir petražoles.