Avokadų, svogūnų laiškų, kalendrų ir raudonųjų pipirų salotos su kepintais migdolais (Jamie Oliver) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų, svogūnų laiškų, kalendrų ir raudonųjų pipirų salotos su kepintais migdolais (Jamie Oliver)


INGREDIENTAI:

Gera sauja sveikų blanširuotų migdolų,
šlakelis aliejaus,
druskos,
juodųjų pipirų,
žiupsnelis džiovintų raudonųjų pipirų,
3-4 avokadų,
4-5 svogūnų laikų,
žalio pipiro,
saujos plėšytų kalendrų,
garstyčių padažo.


GAMINIMAS:

Šis patiekalas tinka prie šaltos rūkytos vištienos, ypač kai ji valgoma su pita (sirų duona). Gerą saują sveikų blanširuotų migdolų įberkite į nesvylančią keptuvę su šlakeliu aliejaus ir įjungę didžiausią karštį skrudinkite orkaitėje, kol šiek tiek parus. Nenuleisdami akių stebėkite, kad riešutai nesudegtų. Apibarstydami druska, pipirais, žiupsneliu džiovintų raudonųjų pipirų ir atidėkite į šalį.

Jums reikės 3 ar 4 avokadų, perpjautų per pusę, nuluptų, išimtais kauliukais. Supjaustykite avokadus stambiais gabalais, sumeskite į dubenį, apibarstykite 4 ar 5 smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais, smulkiai pjaustytu šviežiu žaliuoju pipiru ir sauja plėšytų kalendrų. Galop užbarstykite migdolų, gausiai apšlakstykite tirštu garstyčių padažu (žiūrėk. receptus) ir paskaninkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668