310 g gerų šaldytų vaisių (braškių, aviečių, mėlynių ir t.t.),
500 g natūralaus jogurto,
2 šaukštai medaus,
jei norite, vaflinių indelių ledams ar vaflių.
GAMINIMAS:
Svarbiausia neužmiršti, kad prieš pradedant vaisiai turi būti sušaldyti šaldiklyje, o jogurtas atvėsintas šaldytuve. Išimkite vaisius ir sudėkite į virtuvės kombainą. Paplakite 30 sekundžių, supilkite jogurtą ir medų ir maišykite, kol gausite vienalytę masę.
Tada paragaukite, ar užtenka saldumo-paprastai vaisiai šaldomi prinokę, todėl viskas turėtų būti kaip reikiant. Jei ne, įdėkite daugiau medaus. Turi gautis tiršta tyrė, todėl valgykite ją iškart arba padėkite uždengtame dubenėlyje į šaldiklį, kur galės stovėti kelias savaites.