2 po 200 g vištų krūtinėlės be odelės,
sauja džiovintų baravykų,
255 g įvairių supjaustytų grybų,
didelė taurė baltojo vyno,
3 dideli gumulai sviesto,
1 sauja šviežių čiobrelių,
2 nuluptos ir griežinėliais pjaustytos česnako skiltelės.
GAMINIMAS:
Dviem žmonėms darykite vieną didelį voką ir viską jame kepkite. Paimkite plačią aliuminio foliją ir uždėkite vieną ant kito 2 lakštus (maždaug 2 batų dėžių dydžio), 3 kraštus užlenkite į vidų, 1 palikite atvirą.
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Viską sumaišykite dubenyje, taip pat ir vištieną. Sudėkite į krepšelį, supilkite ir sunką, tik atsargiai-nepradurkite folijos. Užlenkite likusį kraštą, pasistenkite, kad krepšelis iš visų pusių būtų sandarus, ir įdėkite jį į kepimo skardą.
Minutei uždėkite ant viryklės, įjungę didžiausią karštį, kad greičiau įkaistų, paskui 25 minutes kepkite orkaitėje tokioje temperatūroje, kokią buvote nustatę. Ištraukę iš orkaitės krepšelį įdėkite į didelę lėkštę, atneškite ant stalo ir praplėškite foliją. Nebijokite keisti recepto-tinka ir tarkuoti pastarnokai, rūkytas kumpis ir raudonasis vynas.