Uzbekiški mantai su mėsa, moliūgu ir morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uzbekiški mantai su mėsa, moliūgu ir morkomis


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
600 g miltų,
apie 200 ml vandens,
1 šaukštelis druskos.

Į d a r u i:
600 g avienos arba jautienos,
250 g moliūgo,
250 g morkų,
4 svogūnai,
200 g avienos lašinių,
1 šaukštelis druskos,
70 ml vandens,
2 šaukštai ištirpinto sviesto,
maltos paprikos.


GAMINIMAS:

Mėsą ir svogūnus supjaustykite labai smulkiais gabaliukais, įberkite pipirų ir druskos, gerai išmaišykite. Nuvalytą moliūgą supjaustykite smulkiais gabalėliais, morkas sutarkuokite morkine tarka. Viską sumaišykite su mėsa. Smulkiai kubeliais supjaustykite lašinius.

Iš miltų, vandens ir druskos užminkykite tešlą. Ją kuo ploniau iškočiokite ir supjaustykite kvadratais 10x10 cm. Ant kiekvieno kvadrato dėkite po šaukštą įdaro ir lašinių kubelį. Sulipdykite mantus viršuje sujungdami kvadrato kraštus, gerai užspauskite kampus. Virkite garuose, sandariai uždarytame garintuve, apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668