T e š l a i:
4 stiklinės miltų,
1 stiklinė šalto vandens,
1 kiaušinio baltymas,
1/4 šaukštelio druskos.
Į d a r u i:
300 g kiaulienos,
1 agurotis,
truputis imbiero,
sezamų aliejaus,
pagal skonį sojų bei austrių padažo.
GAMINIMAS:
Kiaulieną smulkiai sukapokite. Agurotį stambiai sutarkuokite, truputį palaikykite ir tuomet nuspauskite susidariusias sultis. Sutarkuokite imbierą. Viską sumaišykite su mėsa, įdėkite sezamų aliejaus, sojų ir austrių padažų.
Iškočiokite tešlą, suformuokite 10 cm skersmens apskritimus, įdarykite paruoštu faršu ir užlipdykite. Koldūnams virti užkaiskite vandenį. Kai jis užvirs, įpilkite pusę stiklinės šalto vandens ir vėl laukite, kol užvirs.
Taip pakartokite tris kartus. Tada dėkite koldūnus. Kinų šeimininkės teigia, jog tik šitaip verdant koldūnai tikrai neišsileis. Išbandykite. Gal tikrai? Patiekite su sojų padažu, ryžiu actu, sezamų aliejumi, aštriuju paprikų padažu.