Spanguolių kisielius receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spanguolių kisielius


INGREDIENTAI:

1 stiklinė spanguolių,
1l. vandens,
150 g cukraus,
1/2 stiklinės krakmolo,
cinamono,
gvazdikėlių (nebūtinai).


GAMINIMAS:

Iš perrinktų ir nuplautų sumaigytų uogų išspaudžiamos sultys. Liekanos užpilamos vandeniu ir pavirinamos su cukrumi bei prieskoniais. Perkošto nuoviro ir sulčių turi būti 1 litras. Nuoviras užvirinamas, supilamas išleistas krakmolas, užvirinama ir supilamos išspaustosios sultys.

Spanguolių kisielius patiekiamas kaip atskiras patiekalas arba prie manų ar ryžių košių, be to, juo užpilami kepti (nulupti) obuoliai, virtos kriaušės. Įdėjus daugiau krakmolo, išverdamas tirštas kisielius. Jis valgomas su pasaldintu pienu ar grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668