Pangasijų apkepėlė (Gitanos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pangasijų apkepėlė (Gitanos)


INGREDIENTAI:

500 g. pangasijų file,
4-6 morkos,
2-4 svogūnai,
300 g. fermentinio sūrio,
žuvies prieskoniai.


GAMINIMAS:

Pangasijų filė supjaustyti gabalėliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandėlei pastovėti.

Gilesnį kepimo indą ištepti sviestu, griežinėliais supjaustyti morkas ir išdėlioti kepimo skardos dugną. Ant morkų dėti žuvį. Griežinėliais supjaustyti svogūnus ir išdėlioti ant žuvies, tuomet viską gausiai apiberti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje (160 laipsnių) kol sūris paskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668