1/4 sviežio kopūsto,
1 morka,
1 svogūnas,
2 nedidelės bulvės,
1,5 l. vištienos sultinio,
200 g. šaltai rūkyto kiaulienos kumpio,
sviesto apkepinimui,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
šaukštas kečupo,
prieskoniai.
GAMINIMAS:
Nuskusti bulves, morkas ir nulupti svogūną. Susmulkinti svogūną ir apkepti aliejuje kartu su tarkuotomis morkomis. Užkaisti sultinį ir suberti kubeliais pjaustytas bulves, virti. Apkepintus svogūnus ir morkas suberti į puodą ir toliau virti. Kumpį apskrudinti be sviesto ir sudėti į puodą. Į keptuvę įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus ir apkepinti susmulkintą kopūstą kol suminkštės, įdėti šaukštą kečupo išmaišyti ir sudėti į puodą, virti apie 20 minučių. Patiekti su grietine ir skrudinta balta duona.