Šviežių kopūstų sriuba (Jurgitos) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šviežių kopūstų sriuba (Jurgitos)


INGREDIENTAI:

1/4 sviežio kopūsto,
1 morka,
1 svogūnas,
2 nedidelės bulvės,
1,5 l. vištienos sultinio,
200 g. šaltai rūkyto kiaulienos kumpio,
sviesto apkepinimui,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
šaukštas kečupo,
prieskoniai.


GAMINIMAS:

Nuskusti bulves, morkas ir nulupti svogūną. Susmulkinti svogūną ir apkepti aliejuje kartu su tarkuotomis morkomis. Užkaisti sultinį ir suberti kubeliais pjaustytas bulves, virti. Apkepintus svogūnus ir morkas suberti į puodą ir toliau virti. Kumpį apskrudinti be sviesto ir sudėti į puodą. Į keptuvę įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus ir apkepinti susmulkintą kopūstą kol suminkštės, įdėti šaukštą kečupo išmaišyti ir sudėti į puodą, virti apie 20 minučių. Patiekti su grietine ir skrudinta balta duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668