Avižinių dribsnių pudingas su rūgštynių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižinių dribsnių pudingas su rūgštynių padažu


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2054 kcal

2 stiklinės avižinių dribsnių,
2 stiklinės pieno,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas sviesto,
2 šaukštai supjaustytų petražolių,
druskos.

P a d a ž u i:
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė vandens,
1 šaukštas grietinės,
2 šaukštai apvirintų sukapotų rūgštynių,
druskos.


GAMINIMAS:

Avižinius dribsnius užplikykite pienu ir pastatykite 1 valandai šiltai, kad išbrinktų. Į išbrinkintas kruopas sudėkite išplaktus su druska trynius, petražolių lapelius, sviestą ir išplaktus baltymus.

Į gilų riebalais išteptą ir džiuvėsėliais išbarstytą indą supilkite tešlą, indą uždenkite pergamentiniu popieriumi, apriškite ir įstatykite į puodą su vandeniu. Virkite 1 valandą. Išvirusį pudingą atskirkite nuo indo kraštų ir po 5 minučių išverskite.

P a d a ž u i miltus pakepinkite svieste, supilkite vandenį, sudėkite rūgštynes, grietinę, pasūdykite ir užvirinkite. Pudingą galima paduoti ir su grietinės ar pomidorų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668