Kiaušiniai, virti be lukštų receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaušiniai, virti be lukštų


INGREDIENTAI:

6 kiaušiniai,
3 šaukštai sviesto,
2—3 šaukštai džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Po vieną šviežią kiaušinį įmušama į puoduką ar samtį ir atsargiai suleidžiama į pradedantį virti pasūdytą ir parūgštintą vandenį (1l. vandens 4—6 šaukštai 9% acto). Kad išliktų kiaušinio forma, baltymas šakutėmis užmetamas ant trynio. Saugoma, kad vanduo smarkiai nevirtų, nes tuomet baltymas pasidaro purus, ir kad kiaušiniai neliestų vienas kito. Išverda per 3—4 min. Tada -kiaušiniai kiaurasamčiu išgriebiami, sudedami į pakaitintą pusdubenį ir užpilami su pyrago džiūvėsėliais pakepintu sviestu.

Valgomi pusryčiams su duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668