Trintų salierų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trintų salierų sriuba


INGREDIENTAI:

250 g salierų,
2 svogūnai,
750 g daržovių sultinio,
50 g grietinės,
1 citrina,
25 g sviesto,
druskos,
pipirų,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Svogūnus supjaustykite ir pakepinkite su sviestu, kol įgis auksinį atspalvį. Salierus supjaustykite kubeliais ir patroškinkite su svogūnais 10 minučių. Troškintas daržoves sudėkite į puodą, supilkite daržovių sultinį.

Įberkite druskos, pipirų ir virkite 10 minučių. Leiskite sriubai atvėsti, o paskui gerai išplakite (geriausia plakikliu). Įdėkite grietinės, pagardinkite citrinos sultimis, dar truputį pavirkite ir užbarstykite žalumynų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668