Kepintų grikių košė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepintų grikių košė


INGREDIENTAI:

1,5 stiklinės grikių kruopų,
2 stiklinės vandens,
2 stiklinės pieno,
50 g sviesto,
100 g lašinių (nebūtinai),
1 svogūnas,
druskos.


GAMINIMAS:

Perrinkti grikiai sudedami į sausą keptuvę ir pamaišant kepinami, kol paskrunda. Po to, subėrus į verdantį vandenį, verdami, kol pradeda tirštėti. Tada supilamas pienas, sudedamas sviestas ir pasūdžius virinama ant silpnos ugnies, kol grikiai sugers visą skystį.

Tada uždengus dedama į orkaitę ar krosnį, kad pašustų. Lašiniai supjaustomi nedideliais gabaliukais, paspirginami su smulkiai pjaustytų svogūnu ir patiekiami prie košės. Valgoma ir su pienu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668