400 g šviežios lašišos filė,
keleto svogūnų laiškų,
vidutinio dydžio marinuoto agurkėlio,
2 šaukštų kaparėlių,
druskos,
maltųjų juodųjų pipirų,
šviežių krapų,
rukolos,
"Mache" salotų lapelių,
citrinos.
GAMINIMAS:
Lašišos filė supjaustykite labai smulkiais gabaliukais. Jos masė turėtų priminti stambiai kapotą faršą. Smulkiai supjaustykite laiškus ir agurką. Sumaišykite juos su lašiša, kaparėliais, pabarstykite druska ir pipirais.
Patiekite lašišos užkandį "Tartar", papuoštą žolelių asorti, su griežinėliu citrinos ir baltos duonos riekele. Na, o jei jums prie širdies rūkyta lašiša, pasiūlykite svečiams štai tokią užkandėlę.