Kepta veršiena su vyšniomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta veršiena su vyšniomis


INGREDIENTAI:

1,5 kg veršienos (užpakalinė koja),
1 stiklinė konservuotų be kauliukų vyšnių,
0,5 stiklinės vyšnių sulčių,
0,5 stiklinės desertinio vyno,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas džiūvėsėlių, malto cinamono,
džiovintų mėtų.


GAMINIMAS:

Nuplautoje mėsoje aštriu peiliu padaroma 25-30 dūrių, į kuriuos prismaigstoma vyšnių. Taip paruoštas mėsos gabalas dedamas į skardą ar keptuvą, apipilamas sviestu, pabarstomas džiūvėsėliais, cinamonu, susmulkintomis džiovintomis mėtomis ir kepamas įkaitintoje orkaitėje.

Kai mėsa parunda, vėl apšlakstoma tirpintu sviestu. Pusiau iškepusi veršiena apipilama sultiniu, vyšnių sultimis ir vynu. Keptuvas uždengiamas (skarda pridengiama)ir toliau troškinama, vis palaistant. Į stalą patiekiama su padažu, kuriame kepė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668