1,5 kg veršienos (užpakalinė koja),
1 stiklinė konservuotų be kauliukų vyšnių,
0,5 stiklinės vyšnių sulčių,
0,5 stiklinės desertinio vyno,
1 stiklinė sultinio,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas džiūvėsėlių, malto cinamono,
džiovintų mėtų.
GAMINIMAS:
Nuplautoje mėsoje aštriu peiliu padaroma 25-30 dūrių, į kuriuos prismaigstoma vyšnių. Taip paruoštas mėsos gabalas dedamas į skardą ar keptuvą, apipilamas sviestu, pabarstomas džiūvėsėliais, cinamonu, susmulkintomis džiovintomis mėtomis ir kepamas įkaitintoje orkaitėje.
Kai mėsa parunda, vėl apšlakstoma tirpintu sviestu. Pusiau iškepusi veršiena apipilama sultiniu, vyšnių sultimis ir vynu. Keptuvas uždengiamas (skarda pridengiama)ir toliau troškinama, vis palaistant. Į stalą patiekiama su padažu, kuriame kepė.