Spanguolių gira receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spanguolių gira


INGREDIENTAI:

2 kg uogų,
10 l vandens,
1 kg cukraus,
30 g mielių,
30 g razinų.


GAMINIMAS:

Spanguolės perrenkamos ir nuplikomos verdančiu vandeniu. Subertos į puodą pavirinamos keletą minučių, kad geriau išsispaustų sultys. Perkoštos per sietelį spanguolės pertrinamos, keliskart perplaunamos nuoviru, vėl perkošiamos. Sudėjus cukrų, skystis atvėsinamas.

Paskiausiai dedamos su trupučiu cukraus ištrintos mielės. Uždengta gira laikoma šiltai, kad parūgtų. Kitą dieną nugraibomos pakilusios putos ir gira supilstoma į butelius. Į kiekvieną įdedama po 1-2 razinas, užkemšama ir laikoma šaltoje patalpoje. Gira tinka gerti po 2-3 dienų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668