Minkštas meduolis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Minkštas meduolis


INGREDIENTAI:

3 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
4 tryniai,
3 šaukštai grietinės,
3 šaukštai sviesto,
1 arbatinis šaukštelis smulkintų prieskonių mišinio (imbiero, gvazdikėlių, cinamono, citrinos žievelės),
4 šaukštai medaus,
šaukštai deginto cukraus skystimo,
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis sodos,
džiūvėsėlių.


GAMINIMAS:

Į deginto cukraus skystimą (ruošiamas kaip ir smulkiems meduoliams (žr. receptus), sudedamas medus, sviestas, prieskoniai. Viskas užvirinama. Tryniai išsukami su grietine, įbėrus sodos, supilami į atvėsintą medaus ir prieskonių masę.

Viskas gerai išmaišoma. Sukant mediniu šaukštu į vieną pusę, įsijojami miltai. Paruošiama skarda, kuri ištepama riebalais ir išbarstoma džiūvėsėliais. Į ją supilama grietinės tirštumo masė. Kepama nekarštoje orkaitėje 120 laipsnių 30-40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668