Naminės dešrelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Naminės dešrelės


INGREDIENTAI:

0,8 kg kiaulienos,
2 šaukštai sviesto,
2 svogūnai,
česnako skiltelė,
1 stiklinė vandens arba sultinio,
žarnų,
pipirų,
druskos.

Kmynų padažui:
30 g kmynų,
1 stiklinė sultinio,
20 g sviesto,
20 g miltų,
1 stiklinė grietinės,
pipirų,
muškato riešuto,
cukraus,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsa sumalama mėsmale ir pridedama pipirų, smulkiai pjaustyto svogūno bei česnako ir sultinio arba vandens. Jei mėsa atrodo per kieta, gerai išminkoma ir paliekama keletui valandų pastovėti, kad įsisūrytų ir vienodai pasiskleistų prieskoniai.

Sukišus nekietai žarnas, dešrelės persukamos porcijomis ir išverdamos truputį pasūdytame vandenyje. Kad verdant nesutrūkinėtų, žarnos keletoje vietų subadomos. Išvirusios dešrelės apkepinamos svieste ir patiekiamos pusdubenyje su bulvių koše ir kmynų padažu.

Kmynų padažas.Kmynai užplikomi verdančiu sultiniu, 10 min. pakaitinami ir perkošiami. Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami kmynų nuoviru, grietine. Sudedami prieskoniai ir dar viskas pakaitinama, tačiau nebeužvirinama. Padažas į stalą patiekiamas padažinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668