Avinžirnių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avinžirnių sriuba


INGREDIENTAI:

400 g avinžirnių,
2 nedideli svogūnai,
3 česnako skiltelės,
2 morkos,
2 bulvės,
saldžioji paprika,
ketvirtadalis nedidelio kopūsto,
100 g jautienos,
šaukštas aliejaus,
kubelis jautienos sultinio,
šaukštelis kmynų,
maltų kalendrų,
ryšulėlis petražolių.


GAMINIMAS:

Avinžirnius užpilkite vandeniu ir palaikykite per naktį, kad išbrinktų. Tada 35 min. virkite tame pačiame vandenyje. Baigdami virti pasūdykite. Paruoškite jautienos sultinį. Nulupkite ir susmulkinkite svogūnus ir česnakus.

Supjaustykite daržoves: morkas, papriką, kopūstus ir bulves. Jautieną supjaustykite kubeliais. Į puodą įpilkite aliejaus, sudėkite jautienos gabalėlius ir viską šiek tiek pakepinkite. Tada dar suberkite svogūnus, česnakus ir prieskonius.

Į puodą supilkite paruoštą jautienos sultinį, užvirinkite, sudėkite daržoves. Uždenkite puodą ir virkite apie 10 minučių. Tada suberkite virtus avinžirnius ir dar 5 minutes viską pavirkite.

Sriubą išpilstykite į lėkštes ir apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Tiekite su jogurtine grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668