Aguonų pienas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguonų pienas


INGREDIENTAI:

1 stiklinė aguonų,
2 l vandens,
cukraus.


GAMINIMAS:

Aguonų pienui skirtos aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu ir pabrinkinamos. Nupylus vandenį dukart permalamos mėsmale smulkiais peiliukais arba gerai sugrūdamos. Sugrūstos aguonos užpilamos virintu atšaldytu vandeniu arba pienu, pasaldoma ir leidžiama nusistovėti.

Kad nesurūgtų, pienas laikomas šaltai. Prieš patiekiant į stalą, aguonų pienas perkošiamas per tankų sietelį ar dvigubą marlę. Likusių tirščių nereikėtų išmesti. Truputį pasaldintus juos galima naudoti kaip įdarą Kūčių pyragėliams, bandelėms.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668