Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas


INGREDIENTAI:

1/2kg varškės,
200 g moliūgo,
400 g obuolių,
3 kiaušiniai,
2—3 šaukštai cukraus,
50—100 g sviesto,
1—2 stiklinės miltų,
kalendros,
cinamono,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros grūdelių, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu išsukta varškė ir dar pasukama. Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Rūgštesni obuoliai nulupami ir supjaustomi nedideliais gabaliukais.
Į varškės masę sudedami moliūgai, obuoliai, lengvai maišant, plakti baltymai ir miltai. Skarda ištepama riebalais, pabarstoma miltais. Į paruoštą skardą 3—4 cm sluoksniu sukrečiama masė, ant jos uždedama sviesto ir apie 30 min kepama orkaitėje. Iškepęs apkepas supjaustomas ir patiekiamas su grietine, uogiene ar kisieliumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668