Morkų tortas (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų tortas (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

3 stiklinės tarkuotų morkų,
2 stiklinės miltų,
2 stiklinės cukraus,
4 kiaušiniai,
2 nepilni šaukšteliai sodos,
šaukštelis maltų gvazdikėlių.


GAMINIMAS:

Kiaušinius su cukrumi ištrinkite, sudėkite žalias tarkuotas morkas, gvazdikėlius. Miltus sumaišykite su soda ir suberkite į išsuktą masę. Viską gerai išmaišykite ir supilkite į sviestu pateptą tortinę formą.

Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje. Iškeptą tortą atšaldykite. Gerokai pašlakstykite šviesiu vynu ir papuoškite morkų cukrinukais (cukatomis).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668