Įdarytos slyvos (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos slyvos (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg džiovintų slyvų,
stiklinė cukrinukų (apelsinų žievelės, virtos cukruje),
200 g lazdynų riešutų,
stiklinė grietinėlės,
2 šaukštai miltinio cukraus.


GAMINIMAS:

Slyvas gerai išmirkykite, nuplaukite ir, įpiovus vieną šoną, išimkite kauliukus. Į susidariusias tuštumas pridėkite paruošto įdaro. Į d a r o g a m i n i m a s: išlukštenkite riešutus, sumalkite mėsai malti mašinėle. Cukrinukus smulkiai sukapokite ir sumaišykite su riešutais.

Įdarytas slyvas gražiai sudėkite į lėkštę ir apdėkite grietinėle, išplakta su miltiniu cukrumi. Prie jų galima paduoti įvairių nesaldžių sausainių, ragaišio, riestainių, vaflių. Ruošiant šį patiekalą, slyvos gali būti ir šviežios, ir išimtos iš kompoto.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668