Jautienos kepsnys su salierų stiebais ir šonine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kepsnys su salierų stiebais ir šonine


INGREDIENTAI:

1,5 kg jautienos nugarinės,
2 morkos,
2 salierų stiebai,
1 petražolės šaknis,
saliero šaknies,
1 svogūnas,
2-3 laurų lapeliai,
5 pipirai,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Į jautienos nugarinę prismaigstykite morkų ir salierų stiebų šiaudelių, ant viršaus uždėkite ilgas šonines juosteles, viską apvyniokite siūlu ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Į puodo apačią sudėkite susmulkintas likusias morkas, įdėkite mėsą, suberkite prieskonines daržoves, prieskonius, paskaninkite druska ir troškinkite.

Kepsnį patiekite karštą. Kartu galima patiekti iš sultinio, kuriame buvo troškinama jautiena, pagamintą baltąjį padažą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668