600 g maltos vištienos,
1 svogūnas,
1 stiklinė kubeliais pjaustytų salierų šaknų,
4 šaukštai džiūvėsėlių,
4 šaukštai grietinės,
2 šaukštai kapotų riešutų,
2 kiaušiniai,
keli petražolių lapeliai,
druskos,
vištienos prieskonių,
pipirų,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite svogūną ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Apvirkite kubeliais supjaustytus salierus. Į vištieną sudėkite svogūnus, salierus, grietinę, riešutus, kiaušinių trynius, susmulkintas petražoles, džiūvėsėlius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite.
Tada įmaišykite išplaktus baltymus. Gautą masę dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir iškepkite. Apkepą patiekite atvėsusį, paruoštą salierų stiebais ir lapeliais, spanguolėmis.