Vištienos apkepas su salierais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos apkepas su salierais


INGREDIENTAI:

600 g maltos vištienos,
1 svogūnas,
1 stiklinė kubeliais pjaustytų salierų šaknų,
4 šaukštai džiūvėsėlių,
4 šaukštai grietinės,
2 šaukštai kapotų riešutų,
2 kiaušiniai,
keli petražolių lapeliai,
druskos,
vištienos prieskonių,
pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Susmulkinkite svogūną ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Apvirkite kubeliais supjaustytus salierus. Į vištieną sudėkite svogūnus, salierus, grietinę, riešutus, kiaušinių trynius, susmulkintas petražoles, džiūvėsėlius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite.

Tada įmaišykite išplaktus baltymus. Gautą masę dėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir iškepkite. Apkepą patiekite atvėsusį, paruoštą salierų stiebais ir lapeliais, spanguolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668