Salierų ir burokėlių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salierų ir burokėlių salotos


INGREDIENTAI:

100 g salierų šaknų,
120 g virtų burokėlių,
85 g rūgščių obuolių,
60 g salierų stiebų,
4 kietai virti kiaušiniai,
120 g salotų lapų,
140 g majonezo,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Burokėlius supjaustykite kubeliais. Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Salierų šaknis nuvalykite, supjaustykite kaip obuolius ir 2-3 min. užpilkite verdančiu vandeniu. Susmulkinkite salierų stiebus ir 2 kiaušinius.

Kitus 2 kiaušinius supjaustykite skiltelėmis ir palikite salotoms papuošti. Stambiai supjaustykite salotas. Paruoštus produktus sumaišykite, įberkite prieskonių, įdėkite majonezo ir atsargiai išmaišykite. Papuoškite kiaušinių skiltelėmis ir petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668