Kopūstų ir mėsos faršo apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų ir mėsos faršo apkepas


INGREDIENTAI:

1 nedidelė kopūsto galvutė,
400 g mėsos faršo,
150 g grybų,
1 galvutė svogūno,
2 kiaušiniai,
100 g grietinėlės arba grietinės,
60 g tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite kopūstą ir ištroškinkite su aliejumi, vis įpildami šiek tiek vandens. Faršą sumaišykite su pjaustytais svogūnais, smulkintais grybais, sudėkite į keptuvę ir pakepkite. Į formą dėkite sluoksniais kopūstus, mėsą su grybais ir svogūnais, po to-vėl kopūstus.

Viršų apliekite kiaušinių, grietinėlės ir sūrio plakiniu. Kepkite orkaitėje 15-20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol pasidengs gražia auksine plutele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668