1 nedidelė kopūsto galvutė,
400 g mėsos faršo,
150 g grybų,
1 galvutė svogūno,
2 kiaušiniai,
100 g grietinėlės arba grietinės,
60 g tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir ištroškinkite su aliejumi, vis įpildami šiek tiek vandens. Faršą sumaišykite su pjaustytais svogūnais, smulkintais grybais, sudėkite į keptuvę ir pakepkite. Į formą dėkite sluoksniais kopūstus, mėsą su grybais ir svogūnais, po to-vėl kopūstus.
Viršų apliekite kiaušinių, grietinėlės ir sūrio plakiniu. Kepkite orkaitėje 15-20 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol pasidengs gražia auksine plutele.