Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušienos kepsniai su salierų ir porų salotomis


INGREDIENTAI:

600g triušienos nugarinės,
75g lašiniukų ar triušio riebalų,
20 g sviesto,
prieskoninių daržovių,
druskos,
1 kiaušinis ir džiūvėsėlių.

Salierų ir porų salotoms:
1 salieras,
1 raugintas agurkas,
2 porai,
2 šaukštai aliejaus,
1 citrinos sultys ir nutarkuota žievelė,
druskos,
maltų pipirų,
petražolių lapelių,
majonezo ar grietinės (nebūtinai).


GAMINIMAS:

Nuvalyta, nusausinta ir supjaustyta gabaliukais skersai raumenų mėsa pabarstoma druska ir prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir iškepama įkaitintuose riebaluose (abi pusės).
Salotoms salierai ir porai (stiebo baltosios dalys) išverdami pasūdytame vandenyje, ataušę supjaustomi plonais griežinėliais, sudedami į salotinę, apibarstomi smulkiai supjaustytu raugintu agurku, apšlakstomi aliejum, citrinos rūgštimi, apibarstomi nutarkuota citrinos žievele, paskaninami druska, pipirais. Patiekiant apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais, pašlakstoma trupučiu majonezo ar grietinės. Kepsniai sudedami į pusdubenį, aplink ar šalia — bulvių košė, troškintos morkos, žalieji žirneliai. Salierų ar porų salotos duodamos atskirai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668