Antis, įdaryta makaronais (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antis, įdaryta makaronais (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

antis,
200 g makaronų,
200 g slyvų,
2 morkos,
2 šaukštai sviesto,
1 svogūnas,
pipirų,
lauro lapelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Išdarinėkite antį, gerai įtrinkite druska, maltais pipirais bei smulkiai supjaustytu svogūnu. Makaronus išvirkite ir nuvarvinkite. Išmirkytų slyvų išimkite kauliukus, sumaišykite su makaronais, gabaliukais supjaustytomis morkomis, užpilkite ištirpintu sviestu ir viską atsargiai išmaišykite.

Šiuo paruoštu įdaru prikimškite antį ir užsiūkite. Kepkite skardoje, įpylus truputį vandens, pridėjus prieskonių. Dažnai palaistykite susidariusiomis sultimis. Duodant į stalą, antį aplinkui apdėkite išmirkytomis, be kauliukų slyvomis, užpilkite padažu, kuriame ji kepė. Įdarytą makaronais antį galima ir troškinti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668