Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti kopūstai su kiaulės kojelėmis (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

2 kiaulės kojelės,
1 l raugintų kopūstų,
100 g riebalų,
10 vidutinio dydžio bulvių,
lauro lapelių,
pipirų,
druskos,
2-3 stiklinės vandens.


GAMINIMAS:

Kojeles nuvalykite, nuplaukite, perpjaukite išilgai per pusę. Kopūstus nuplaukite. Į puodą dėkite riebalus, kiaulės kojelės ir ant viršaus kopūstus. Užpilkite vandeniu ir troškinkite.

Kai mėsa bus minkšta, dėkite prieskonių ir druskos. Bulves išvirkite su lupenomis ir nulupkite. Į pusdubenį iš vieno krašto sudėkite bulves, per vidurį-kiaulės kojeles, iš kito krašto-kopūstus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668