Raganų kepsnys (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raganų kepsnys (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg mėsos,
200 g lašinukų,
kadagio uogų,
pipirų,
lauro lapelių,
svogūnų,
druskos.


GAMINIMAS:

Kiaulieną ar avieną supjaustykite piršto ilgio bei plaštakos pločio gabalais, išmuškite ir mirkykite išrūgose arba parūgštintame vandenyje 2 val. Po to gerai nusausinkite. Kiekvieną gabaliuką pabarstykite druska, pipirais, uždėkite griežinėlį svogūno, 2-3 kadagio uogas, 2 lauro lapelius ir viską pridenkite tokio pat dydžio plonu lašinių griežinėliu.

Mėsos gabaliukus susukite voleliais, persmeikite metaliniu virbu ir kepkite lauže. Kepant keptuvėje, persmeikite mediniu smeigtuku. Raganų kepsnys paduodamas į stalą su keptomis bulvėmis ir marinuotų svogūnų galvelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668