1 kg mėsos,
200 g lašinukų,
kadagio uogų,
pipirų,
lauro lapelių,
svogūnų,
druskos.
GAMINIMAS:
Kiaulieną ar avieną supjaustykite piršto ilgio bei plaštakos pločio gabalais, išmuškite ir mirkykite išrūgose arba parūgštintame vandenyje 2 val. Po to gerai nusausinkite. Kiekvieną gabaliuką pabarstykite druska, pipirais, uždėkite griežinėlį svogūno, 2-3 kadagio uogas, 2 lauro lapelius ir viską pridenkite tokio pat dydžio plonu lašinių griežinėliu.
Mėsos gabaliukus susukite voleliais, persmeikite metaliniu virbu ir kepkite lauže. Kepant keptuvėje, persmeikite mediniu smeigtuku. Raganų kepsnys paduodamas į stalą su keptomis bulvėmis ir marinuotų svogūnų galvelėmis.