Morkynė (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkynė (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg morkų,
1 kg bulvių,
0,5 l pieno,
100-200 g sviesto,
200 g bet kokios virtos mėsos,
5-6 gvazdikėliai,
pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Morkas sutarkuokite stambia tarka, užpilkite pienu. Nuskustas bulves taip pat sutarkuokite stambia tarka ir dėkite į morkas, o ant viršaus-smulkiais gabalėliais supjaustytą mėsą, pipirų, gvazdikėlių, druskos, apmėtykite sviesto gabalėliais.

Virkite ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės. Baigiant virti, atsargiai sumaišykite, pabarstykite supjaustytais petražolių lapeliais ir patiekalą į stalą paduokite karštą. Valgykite su duona. Prie morkynės galima paduoti raugintų agurkų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668