Spirgynė (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Spirgynė (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 l sėmenų,
druskos,
pipirų,
1 svogūnas,
kelios bulvės.


GAMINIMAS:

Sėmenis gerai išvalykite ir pakepinkite keptuvėje, kol jie apskrus. Dar karštus gerai sugrūskite, kad pasidarytų vientisa masė. Po to sėmenis sudėkite į molinį dubenį, pridėkite pipirų, smulkiai sukapotą svogūną, druskos pagal skonį.

Viską gerai išmaišykite ir valgykite su karštomis bulvėmis, išvirtomis su lupenomis (bulvės mirkomos į spirgynę ir taip valgoma). Spirgynė Žemaitijoje yra skanėstas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668