Žemaitiški veršienos maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiški veršienos maltiniai


INGREDIENTAI:

400 g veršienos,
100 g kiaulienos,
100 g silkių,
2—3 riekutės pyrago,
1 kiaušinis,
prieskonių,
druskos,
40 g riebalų kepimui,
1 stiklinė grietinės padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Veršiena, kiauliena ir išvalytos silkės sumalamos kartu su išmirkytu ir nuspaustu pyragu, sudedamas plaktas žalias kiaušinis, prieskoniai, druska. Viskas labai gerai išsukama. Jei masė tirštoka, atskiedžiama saldžia grietinėle. Daromi 70—100 g ovalūs maltiniai ir kepami riebaluose apverčiant.
Patiekiami su bulvių ar kitokia koše (grikių, perlinių kruopų, moliūgų) ir grietinės padažu padažinėje. Atskirai duodama troškintų burokėlių ar troškintų morkų su žirneliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668