Bulvainiai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvainiai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
stiklinė aguonų,
200 g riebalų,
druskos.


GAMINIMAS:

0,5 kg bulvių išvirkite ir sumalkite. Likusias bulves nuskuskite, sutarkuokite ir nusunkite. Į tarkę sudėkite virtas bulves, nuplautas aguonas, truputį druskos. Išminkykite tešlą ir darykite apvalius blynelius.

Kepkite riebaluose. Bulvainius paduokite į stalą karštus su grietine, rūgusiu, saldžiu pienu, kastiniu, sviestu, aguonų pienu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668