2 kiaušiniai,
stiklinė grietinės,
stiklinė vandens,
druskos,
200 g kastinio,
1,5 stiklinės miltų,
100 g lašinių.
GAMINIMAS:
Kiaušinius gerai išplakite, supilkite vandenį, įberkite druskos,
miltų ir išplakite tešlą tokią, kad laisvai kristų nuo šaukšto. Įkaitintą vaflinę keptuvę patepkite lašiniais, pilkite tešlą ir kepkite iki gražiai paruduos abi pusės. Taip iškepkite visą tešlą, ataušinkite.
Ant vaflių plačiausios vietos uždėkite stiklinę ir apipjaukite arba išspauskite. Gaunami skrituliai. Ant kiekvieno uždėkite kastinio ir vožkite vieną ant kito iki stiklinės aukščio. Tokius vaflinukus paduokite prie kmynų ar mėtų arbatos.