"Calenka" (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Calenka" (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 l grietinės,
3 kiaušiniai,
2-3 šaukšteliai miltų,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Kiaušinių trynius išplakite, įberkite miltų, gerai išmaišykite/ Masę supilkite į pakaitintą grietinę ir virkite ant nestiprios ugnies maišant (greit svyla). Baigiant virti, sudėkite gerai išplaktus baltymus ir dar keletą minučių maišant pavirinkite, įbėrus druskos pagal skonį. "Calenka" valgoma su pyragu arba duona.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668