Vafliai su silkės aptepu(Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vafliai su silkės aptepu(Žemaitija)


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
0,5 l miltų,
1 kiaušinis,
1,5 stiklinės vandens,
druskos.

A p t e p u i:
2 silkės,
1 virtas kiaušinis,
1 svogūnas,
50 g sviesto,
stiklinė grietinės.



GAMINIMAS:

Iš nurodytų produktų užmaišykite tešlą ir kepkite riebalais pateptoje vaflinėje. Silkes išmirkykite, išskroskite, išimkite kaulus, sukapokite, pridėkite smulkiai kapotą virtą kiaušinį, smulkiai supjaustytą bei svieste pakepintą svogūną.

Viską išmaišykite ir truputį pakaitinkite. Po to kiekvieną iškeptą vaflių širdelę lygiai aptepkite paruoštu silkių aptepu. Širdeles atskirai po vieną, gražiai išdėliokite dubenėlyje ar lėkštėje ir užpilkite grietine. Duodant į stalą, vaflius galima pabarstyti smulkiai supjaustytais krapų lapeliais. Vietoj grietinės galima užpilti majonezu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668