Įdaryti svogūnai (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryti svogūnai (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

8 vidutinio dydžio svogūnai,
2 rūgštūs obuoliai,
1 morka,
pipirų,
druskos,
cukraus,
acto,
česnako skiltelė.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, vidų atsargiai išskobkite, padarant kiek galima didesnę duobutę. Išskobtus iš vidaus svogūnus smulkiai sukapokite, obuolius sutarkuokite smulkia tarka, morką-stambia tarka. Viską sumaišykite, įberkite druskos, cukraus, maltų pipirų.

Paruoštu įdaru prikimškite svogūnus ir užpilkite parūgštintu virintu vandeniu. Palaikykite apie 1 val. Po to smulkiai sutarkuokite česnaką ir apibarstykite svogūnus. Šį patiekalą paduokite prie avienos, jautienos ir kiaulienos patiekalų. Be to, svogūnams įdaryti galima vartoti mėlynųjų svogūnų. Tada gaunamas gražus spalvų derinys.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668