Įdarytos paprikos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdarytos paprikos


INGREDIENTAI:

5 kg paprikų,
po 1 kg svogūnų,
obuolių ir virtų morkų,
po 1 česnako skiltelę kiekvienai paprikai.

M a r i n a t u i:
1,5 l vandens,
1 stiklinė 9 proc. acto,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė druskos,
pipirų,
laurų lapelių.


GAMINIMAS:

Iš sveikų paprikų išimkite sėklas, o į vidų pridėkite kubeliais pjaustytų ir sumaišytų virtų morkų, svogūnų ir obuolių bei po skiltelę česnako. Paprikas sudėkite į stiklainius ir užpilkite karštu marinatu.

Palaikę 15 min., marinatą atsargiai nupilkite, užvirkite ir vėl užpilkite ant paprikų. Stiklainius tuoj pat sandariai uždarykite ir laikykite šiltai apklotus, kol atvės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668