Veršienos vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos vyniotinis


INGREDIENTAI:

1kg veršienos kumpio,
40 g sviesto,
1 morka,
1 petražolė,
saliero,
česnako,
prieskonių (pipirų, lauro lapelių, kalendrų),
druskos,
prieskoninių daržovių.


GAMINIMAS:

Mėsa storesnėse vietose įpjaunama, pamušama, įtrinama su druska sumaišytais prieskoniais, sutrintu česnaku. Paskui ji susukama, įvyniojama į sudrėkintą celofaną ar marlę ir virvele surišama. Išimtas kaulas sukapojamas ir su prieskoniais bei prieskoninėmis daržovėmis 20 min pavirinamas. Tada į šį sultinį sudedamas vyniotinis ir verdamas ant silpnos ugnies 1—1,5 val.
Išviręs vyniotinis supjaustomas griežinėliais, sudedamas į pašildytą pusdubenį, pašlakstomas sviestu ir pakraščiais apdedamas troškintomis ar virtomis daržovėmis: žiediniais kopūstais, morkomis, žirneliais. Atskirai duodama bruknių košė, marinuoti vaisiai.

Pastabos:
Šį vyniotinį galima patiekti ir šaltą. Tada išimtas iš sultinio jis paslegiamas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668