Burokėliai su pupomis (Žemaitija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėliai su pupomis (Žemaitija)


INGREDIENTAI:

0,5 kg burokėlių,
0,5 kg pupų,
stiklinė aliejaus,
2-3 svogūnai,
pipirų,
lauro lapelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Burokėlius išvirkite, nulupkite, supjaustykite kubeliais ir parą palaikykite, užpilus marinatu. Pupas išmirkykite ir išvirkite piene arba vandenyje. Į dubenį dėkite išgriebtus iš marinato burokėlius, išvirtas pupas ir užpilkite aliejuje troškintais svogūnais.

(Troškinant svigūnus, sudėkite prieskonius.) Masę išmaišykite, įberkite pagal skonį druskos. Vietoj pupų galima imti pupeles, žirnius. Tinka prie silkių ir žuvų patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668