Žemaitiška pieno sriubelė. receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiška pieno sriubelė.


INGREDIENTAI:

1l pieno,
vanilinio cukraus,
3 kiaušiniai,
3-4 šaukštai miltinio cukraus,
200 g lazdyno riešutų.


GAMINIMAS:

Pieną užvirinkite, berkite vanilinio cukraus ir sudėkite išplaktus su miltiniu cukrumi kiaušinių baltymus. Truputį pavirinkite, kiaurasamčiu apverskite baltymus, dar truputį pavirinkite. Išvirusias putas išgriebkite į lėkštę.

Kiaušinių trynius ištrinkite su cukrumi ir maišant supilkite į karštą pieną ( nevirinkite). Iš baltymų putų šaukšteliu darykite mažus kukuliukus, sudėkite į dubenį ir užpilkite paruoštu pienu. Ant viršaus užbarstykite smulkiai sukapotų riešutų. Sriuba valgoma su miežiniu ragaišiu arba pyragu. Tinka vaikų stalui.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668