Obuolių užpilas mėsos patiekalams receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių užpilas mėsos patiekalams


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

300 g obuolių tyrės,
300 g krienų,
80 g aliejaus,
25 g cukraus,
ant peilio galo druskos.

GAMINIMAS:

Nuskustus krienus smulkiai sutarkuokite, dėkite į obuolių tyrę (ji gali būti paruošta iš keptų obuolių) su visais kitais priedais, gerai išmaišykite ir sukrėskite į 0,5 l talpos paruoštus stiklainius.

Po to juos uždarykite dezinfekuotais metaliniais dangteliais, paliekant 1 cm tarpelį, ir katinkite 100 laipsnių tamperatūroje 20 min. Po sterilizavimo dangtelius galutinai uždarykite. Tinka prie šaltų mėsos užkandžių, ypač prie liežuvio ir kitų patiekalų.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668