Žemaitiški rageliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žemaitiški rageliai


INGREDIENTAI:

600g jautienos,
prieskonių,
druskos,
40 g riebalų kepimui,
1 kiaušinis rageliams pavilgyti ir džiūvėsėlių jiems pavolioti,
30 g sviesto iškeptiems rageliams užpilti.

įdarui:
1 stiklinė bulvių košės,
2 svogūnai,
1 kiaušinis,
40 g sviesto,
kmynų,
kalendrų,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsa sumalama, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, pasūdomą ir gerai išmaišoma. Daromi paplotėliai, į kurių vidų dedama įdaro, susukama ragelio forma, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama dideliame riebalų kiekyje.

Įdarui svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste, sudedama bulvių košė, išplaktas kiaušinis, prieskoniai bei druska, galiausiai tirpytas sviestas. Viskas išmaišoma.
Patiekiant rageliai užpilami sviestu, aplink apdedamos troškintos morkos ir žirneliai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668